Ouders

Ouders/verzorgers 

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden die voor u en uw kind relevant zijn.

Ons informatieboekje staat nu online.

Wij zijn opzoek naar ouders die willen helpen met diverse activiteiten, lijkt het u leuk om samen met ons een geweldige spelweekdagen te beleven laat het ons dan even weten met een mailtje naar info@spelweek-ommen.nl.

Het DINSDAGmiddagprogramma vindt dit jaar in het Ommerbos plaats. Voor een voorspoedig verloop van het programma is het wenselijk  dat alle kinderen om 13:30 uur aanwezig zijn. Indien mogelijk uw kind brengen met de fiets, dit i.v.m. de beperkte ruimte. In het bos gaan we verschillende spelletjes doen op en naast de paden,  wilt u hieraan denken bij de kledingkeuze, ook is het verstandig uw kind goed te controleren op teken na het bosprogramma. Het is verstandig zijn om uw kind een lange broek en stevige schoenen aan te

Tijdens de Spelweek worden natuurlijk ook weer de welbekende spelweekshirts verkocht alleen dit jaar maar voor € 1,= p/st. U kunt de shirts vinden bij onze muziektent.

Het aanmeldformulier heeft u nodig voor u kind, wilt u dit voor een vlotte afhandeling op maandagmorgen deze thuis uitprinten en invullen.

Mocht u toch nog vragen hebben na het lezen van deze
informatie neem dan contact op via de mail.